„LITORAL 2007” – tabara de vara

logo7.jpg
 

LITORAL 2007″ – Un program social destinat copiilor şi tinerilor proveniţi din familii cu posibilităţi materiale şi financiare precare.

În perioada 31 Iulie – 5 August 2007, misiunea noastră a avut privilegiul de a acorda unui grup de 24 persoane din Botoşani, Vlădeni şi Gheorgheni ( copii, tineri şi câţiva adulţi ) o vacanţă de 7 zile pe litoral Mării Negre, la Mamaia. Locaţia unde a fost amenajată tabăra a fost Campingul „HOLIDAY” din Mamaia, un loc deosebit de frumos,  nu departe de plajă şi foarte curat.

Timpul frumos petrecut împreună, jocurile, vizitele la Mc Donalds şi Delfinariu, studiul biblic, rugăciunea şi părtăşia în grup ( dimineaţa şi seara ) , mâncarea specific englezească, precum şi dormitul în corturi au făcut din tabăra aceasta o experienţă despre care avem convingerea că nu va fi uitată multă vreme de acum încolo.

Mulţi dintre cei prezenţi, au mărturisit că nu au văzut niciodată litoralul Mării Negre nici măcar la televizor. Ei provin din familii cu posibilităţi materiale şi financiare reduse, fapt care ne determină să credem că prea curând aceştia nu vor mai avea o astfel de  posibilitate în viitorul apropiat. Ne bucurăm pentru că le-am oferit această vacanţă în care au avut ocazia să vadă practic manifestându-se dragostea lui Dumnezeu în vieţile lor.

Mii de mulţumiri partenerilor noştri din Anglia, Mrs & Mr  SUE şi TERRY WRIGHT – Kids in Romania Foundation, pentru faptul că ne-au ajutat să le putem oferi acestor copii şi tineri o astfel de vacanţă de neuitat. Fără sprijinul lor financiar şi material un astfel de proiect nu ar fi putut avea loc. Este al doilea an consecutiv când putem să derulăm acest program în cadrul misiunii noastre.

Slavă lui Dumnezeu pentru familia Wright din Londra şi, de asemenea, pentru toţi aceia care şi-au deschis buzunarele şi au dăruit din banii lor pentru ca această vacanţă să fie posibilă.

Bunul Dumnezeu să vă binecuvinteze pe toţi!

                      20070201_81969_1_h3_remote_301.jpg     Dacă vreţi newletter-ul misiunii noastre referitor la acest proiect de natură socială, destinat copiilor şi tinerilor proveniţi din familii cu posibilităţi materiale şi financiare reduse, scrieţi-ne la misiuneacrestinaandrei_ro@yahoo.com  sau lăsaţi un mesaj în comment box de mai jos.

Vă punem la dispoziţie prezentarea powerpoint cu principalele momente desprinse din tabară. Întrucât materialul este destul de amplu, am recurs la realizarea a două părţi: SEASIDE 2007 (1) şi SEASIDE 2007 (2).

 ( pentru mai multe fotografii din tabără, vă rugăm să mergeţi la albumul nostru foto ).

Mulţumim pentru înţelegere!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s