O mână întinsă bisericii baptiste din Gheorgheni, judeţul Harghita

  O mână întinsă bisericii baptiste din Gheorgheni, judeţul Harghita.

În cursul lunii Iulie, am avut deosebita bucurie să ajutăm Biserica Creştină Baptistă din municipiul Gheorgheni, judeţul Harghita prin donaţia unor alimente atât de necesare în această perioadă când ei se află în plină desfăşurare a construcţiei casei de rugăciune.

În parteneriat cu Asociaţia de Caritate „NEEMIA” din Dorohoi, misiunea noastră a donat bisericii mai sus amintită o cantitate de 100 kg de alimente, în special conserve şi diferite tipuri de supe instant. Banii primiţi în vederea construcţiei casei de rugăciune sunt puţini anul acesta, preşedintele misiunii noastre având dorinţa de a-i sprijini în felul acesta pentru a nu mai fi nevoie să procure o perioadă hrana necesară pentru muncitori.

Îl slăvim pe Domnul Dumnezeul nostru pentru posibilitatea de a fi de folos lucrării Lui în zona respectivă. Fraţii din Gheorgheni s-au bucurat de sprijinul acordat de misiunea noastră şi transmit mii de mulţumiri Asociaţiei de Caritate „NEEMIA” pentru ajutorul acordat.

Sprijinul nostru este atât de mic în comparaţie cu nevoile lor, dar avem satisfacţia sufletească a faptului că am reuşit şi noi să punem o „cărămidă” la edificiul care se înalţă în onoarea lui Dumnezeu în zona respectivă. Slavă lui Dumnezeu pentru o astfel de oportunitate.

Reclame

Un gând despre „O mână întinsă bisericii baptiste din Gheorgheni, judeţul Harghita”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s