O nouă binecuvântare …

O nouă binecuvântare: alţi trei sponsori pentru programul de ajutorare a văduvelor, bătrânilor, familiilor sărace şi numeroase. 

Cineva spunea odată că „o lucrare plăcută lui Dumnezeu este confirmată şi prin intermediul rezultatelor pe care aceasta le inregistrează”.

Când am pornit proiectul acesta social în August 2005,  iniţial am avut doar două văduve care primeau lunar un pachet de alimente, asistenţă medicală şi spirituală periodică;  ulterior,  s-au alăturat alte şapte persoane.  Partenerii noştri din Anglia,  Mrs & Mr SUE şi TERRY WRIGHT & Kids in Romania Foundation, ne-au confirmat recent faptul că alţi trei sponsori şi-au manifestat dorinţa de a se implica financiar , devenind astfel parteneri cu noi în cadrul acestui program social deosebit.

În prezent, ne bucurăm de faptul că numărul persoanelor ajutate în cadrul acestui program este de 11 persoane, 9 văduve şi două familii cu condiţie socială şi materială precară.

Îl slăvim pe Dumnezeu pentru modul în care lucrează, prin faptul că atinge şi motivează persoane care să se implice în cadrul acestui program social, ca parteneri alături de misiunea noastră.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s