Un nou caz social în atenţia noastră şi a partenerilor noştri

Clara Sandu, o fetiţă de numai un an şi patru luni ce trăieşte alături de familia ei în satul Poiana – comuna Vorona, Botoşani suferă de o malformaţie a inimii din naştere şi este în pericol de a-şi pierde viaţa dacă nu se intervine chirurgical pentru îndreptarea acestei situaţii.

Părinţii au fost cu ea la Botoşani iar ulterior la Bucureşti pentru consultanţă medicală de specialitate, cei din urmă îndrumându-i la Târgu Mureş pentru intervenţie chirurgicală. Conform rezultatelor obţinute la Bucureşti, operaţia trebuie făcută până la vârsta de 1 an şi jumătate, în caz contrar putând apărea convulsii şi stop cardiac. Părinţii aşteaptă programarea de la Târgu Mureş în vederea intervenţiei chirurgicale pentru luna Noiembrie 2007.

Cazul acestei fetiţe a fost preluat de către misiunea noastră şi partenerii noştri din Anglia. Familia aceasta a primit din partea misiunii noastre suma de 10.000.000 lei, necesară pentru deplasarea şi consultaţiile de la Bucureşti şi Târgu Mureş, haine şi jucării pentru Clara şi sora ei, Oana.

De asemenea, partenerii noştri din Anglia au decis împreună cu noi să ajute această familie cu un pachet de alimente lunar pentru nevoile lor, începând cu luna Octombrie 2007.

Mulţumim partenerilor noştri pentru deschiderea de care au dat dovadă în cazul acesta social deosebit şi ne rugăm ca bunul Dumnezeu să se îndure de micuţa Clara Sandu şi problema ei medicală.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s