O noua actiune umanitara: Ianuarie 2008

Suntem profund recunoscatori lui Dumnezeu pentru aceasta noua oportunitate pe care am avut-o in aceasta perioada de a fi iarasi implicati intr-o noua actiune umanitara desfasurata in municipiul Botosani si imprejurimi.

Un numar de 50 persoane au primit din partea misiunii noastre haine specifice sezonului rece, hainele fiind puse la dispozitie de catre partenerii nostri principali Kids in Romania Foundation cu sediul in Londra. Donatia s-a realizat pe bază de tabel nominal, tabel ce conţine datele beneficiarilor, adresă, act de identitate şi semnătură ( acest tabel se află înregistrat în evidenţele noastre contabile ).

Avem convingerea ca toti cei care au beneficiat de pe urma acestei actiuni umanitare au fost multumiti de ceea ce au primit, asta si datorita faptului ca haine primite ca donatie provin din partea unei agentii internationale de moda, în proporţie de 90% hainele respective având chiar eticheta anexată.

Mii de multumiri partenerilor nostri din Anglia pentru posibilitatea pe care ne-au acordat-o de a darui aceste haine celor aflati în diferite nevoi si probleme de ordin social. Vrem ca bunul Dumnezeu sa-i binecuvinteze in toate actiunile pe care si le-au propus sa le infaptuiasca pentru slava Lui in anul acesta.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s