Sfarsit de an alaturi de partenerii nostri

Sfarsitul de an 2007 este al doilea an consecutiv pe care il petrecem alaturi de partenerii nostri din Anglia – Sue & Terry Wright, reprezentanti ai Kids in Romania Foundation cu sediul in Londra.

Sue si Terry au sosit sambata seara, pe 29 Decembrie, si cu toate ca erau obositi din cauza drumului greu pe care l-au parcurs strabatand Romania de la Oradea la Botosani, erau foarte multumiti si recunoscatori Domnului ca au ajuns cu bine si ca ne-am intalnit din nou. Bucuria a fost si de partea noastra, ei fiind niste oameni deosebiti care nu precupetesc nici un efort, ca sa faca bine.

Duminica dimineata, pe 30 Decembrie 2007, am participat impreuna la slujba de inchinaciune alaturi de biserica baptista din Vladeni, judetul Botosani. Terry a avut un mesaj deosebit pentru intreaga fratietate adunata cu aceasta ocazie iar copiii care participa la clubul copiilor au avut un program deosebit compus din cantari, poezi si istorioare din Sfanta Scriptura. La final, fiecare copil prezent la inchinare cat si fratii lor care au ramas acasa din pricina racelii, au primit dulciuri specifice sarbatorilor de iarna. Nici nu va puteti imagina ce mare bucurie au trait acesti copii, dat fiind si faptul ca o parte din ei au fost in vara lui 2007 la Mamaia,  in cadrul proiectului comun „SEASIDE 2007”.

La sfarsitul programului de inchinare, am avut un moment special de rugaciune pentru doua lucruri: pentru Clara, fetita despre care am postat cateva articole pe pagina noastra de internet si, de asemenea, pentru copiii infectati cu virusul Hiv pe care-i avem in programul nostru de caritate si asistenta sociala. In dupa-amiaza acelei zile, urma sa mergem s-o vizitam atat pe Clara in satul ei cat si copiii internati in spital.

Vizita la spital impreuna cu partenerii nostri a fost deosebita. Nu am intampinat nici o greutate, din contra tot personalul de serviciu din ziua respectiva a fost foarte deschis cu privire la vizita noastra. Le-am daruit atat copiilor internati in sectia unde sunt tratati cei infectati cu Hiv cat si celorlalti copii internati cu diferite boli infectioase, fructe si dulciuri specifice acestor sarbatori de iarna. O contributie deosebita la proiectul acesta l-a avut si organizatia „The Samaritan’s Purse”, cei care ne-a pus la dispozitie cadourile de Craciun primite prin intermediul organizatiei crestine „ECCE HOMO” din Cluj Napoca. Multumim tare mult pentru sprijinul acordat misiunii noastre in aceasta perioada. Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze in toate actiunile voastre.

De fiecare data cand deschideam usa saloanelor, copiii se bucurau sa ne vada insa erau si nedumeriti ca primeau daruri atat de frumoase de la niste straini pentru ei. Il slavim pe Dumnezeu pentru aceasta oportunitate pe care am avut-o de a le arata practic dragostea Domnului nostru Isus Hristos, cel care acum 2000 de ani s-a nascut in Betleem pentru a ne mantui din starea de pacat in care eram cazuti.

Dupa vizita la spital, ne-am dus s-o vizitam pe Clara in satul ei natal Poiana, comuna Vorona. Acolo am fost intampinati cu multa bucurie, desi Clara mai tot timpul plangea din pricina faptului ca partenerii nostri erau necunoscuti pentru ea si in mintea ei, ea probabil îi asemuia cu medicii din spital. 

Atat Clara cat si sora ei, Ioana au fost tare bucuroase de dulciurile primite din partea partenerilor nostri. La sfarsitul vizitei, ne-am rugat Domnului pentru familia Clarei si pentru plecarea lor la Targu Mures pentru continuarea investigatiilor si operatia chirurgicala la care urmeaza sa fie supusa in cursul lunii Februarie, probabil Martie.

Luni, pe data de 31 Decembrie 2007, impreuna cu partenerii nostri am vizitat cateva persoane pe care le avem in programul nostru de caritate, acestia fiind profund impresionati si recunoscatori Domnului pentru cadourile primite din partea lor si a bisericii unde acestia slujesc in Londra.

Seara, am stat impreuna la masa si ne-am bucurat inca odata de sfarsitul de an pe care il putem petrece iarasi impreuna in Romania. Am discutat, de asemenea, cateva lucruri esentiale privind lucrarea ce urmeaza s-o parcurgem, in continuare, in 2008 si de faptul ca Domnul poate deschide noi oportunitati de lucrare. 

A doua zi, pe data de 1 Ianuarie 2008, partenerii nostri au plecat spre Anglia. Desi au fost foarte obositi si au avut un program incarcat in aceste cateva zile in Romania, niciodata nu s-au plans ca este greu pentru ei sau ca nu ”pot sa tina pasul cu noi”. Au fost multumiti de lucrarea pe care au facut-o in tara noastra, dat fiind si faptul ca ne-au oferit o alta oportunitate de a avea o noua actiune umanitara in luna aceasta prin distribuirea de haine pe care le-au adus cu ocazia acestui trasport de caritate.    

   

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s