Tabăra de vară „Cheile Bicazului” 2008

În perioada 30 Iunie – 5 Iulie 2008, misiunea noastră a avut prilejul de a oferi unui grup de 16 copii o vacanţă de 6 zile în zona Bicazului, mai precis la Lacu Roşu – Cheile Bicazului, România. Majoritatea provin din familii cu posibilităţi financiare reduse, pentru unii dintre ei fiind chiar prima oară când au mers într-o tabără de genul acesta.

Drumeţiile efectuate în timpul zilei în diverse locaţii, jocurile distractive, timpul petrecut împreună, studiul biblic, rugăciunea şi timpul de închinare ( dimineaţa şi seara ), plimbarea cu vaporul pe lacul barajului de la Bicaz, focul de tabără şi aportul adus la strângerea fânului pentru administratorul cabanei unde am fost cazaţi, au făcut din această tabără o experienţă de care suntem convinşi că aceşti copii nu o vor uita prea curând.

Ne bucurăm foarte mult de această oportunitate şi, de asemenea, mulţumim lui Dumnezeu pentru protecţie, călăuzire, vreme bună, sănătate, ….. Fiecare persoană prezentă în această tabără a realizat impactul pe care l-a avut binecuvântarea Domnului în acest proiect deosebit de important pentru aceşti copii.

De asemenea, îl slăvim pe Domnul pentru partenerii noştri din Anglia – Kids in Romania Foundation pentru aportul adus la realizarea acestui proiect. Fără sprijinul lor financiar, acest proiect nu s-ar fi putut realiza anul acesta. Dumnezeu să-i binecuvinteze în lucrarea pe care o fac pentru slava Lui.

Mai jos, puteţi viziona un filmuleţ realizat numai din fotografii:

Mai jos, puteţi viziona un filmuleţ realizat din fotografii şi clipuri video:

Reclame

Un gând despre „Tabăra de vară „Cheile Bicazului” 2008”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s