Mulţumim frumos!

Prin intermediul acestui articol, am vrea să le mulţumim tuturor acelora care au intrat pe site-ul misiunii noastre in anul care a trecut, 2008. Suntem onorati de faptul că prezentăm un oarecare interes pentru dumneavoastra şi dorim în continuare să nu ne ocoliţi oridecâteori aveţi ocazia de a accesa din nou pagina noastră de internet.

Unii, au ajuns aici probabil întâmplător; dacă v-a plăcut, vă aşteptăm şi cu altă ocazie. Alţii, au accesat pagina noastră de internet din simplă curiozitate; sperăm ca aceasta să fi avut rezultate pozitive. Unii, avem convingerea că au ajuns aici, vrând să vadă ce fel de activităţii derulăm ca misiune creştină prin intermediul programelor aflate deja în curs de desfăşurare; ne-ar plăcea să ştim că parcurgerea articolelor a avut un oarecare impact în vieţile dumneavoastră iar timpul alocat citirii lor nu a fost în zadar. Indiferent din ce motiv aţi ajuns în anul care atrecut pe site-ul nostru, noi vă mulţumim frumos şi dorim ca pe viitor să aveţi cel puţin acelaşi interes manifestat ca şi până acum.

De asemenea, ne-am bucura tare mult dacă aţi semna şi în cartea noastră de oaspeţi (guestbook). Ne puteţi scrie impresiile dumneavoastră legate de activitatea noastră şi, de asemenea, puteţi personaliza mesajul respectiv cu fotografia dumneavoastră. Click aici sau pe fotografia de mai jos, pentru a ajunge la cartea noastră de oaspeţi.

 sign our guestbook

Iată o hartă cu locaţiile de unde provin cititorii noştri:

misiuneacrestinaandrei_wordpress_com-world

Conform datelor puse la dispoziţie de către cei de la ClustrMaps, site-ul misiunii noastre a fost accesat de către 1, 115 vizitatori în perioada 25 August 2008 – 17 Ianuarie 2009. Evident că lucrul acesta ne bucură foarte mult, având în vedere faptul că lista tărilor este destul de pestriţă:

Romania (RO) 940
United States (US) 41
Moldova, Republic of (MD) 27
Spain (ES) 26
Italy (IT) 18
France (FR) 10
United Kingdom (GB) 10
Europe (EU) 8
Austria (AT) 6
India (IN) 5
Germany (DE) 5
Portugal (PT) 3
Serbia (RS) 2
Canada (CA) 2
Denmark (DK) 1
Ukraine (UA) 1
Belgium (BE) 1
Netherlands (NL) 1
Bosnia and Herzegovina (BA) 1
Cyprus (CY) 1
Angola (AO) 1
Macedonia (MK) 1
Bulgaria (BG) 1
Switzerland (CH) 1
Australia (AU) 1
Hungary (HU) 1

 O altă companie care se ocupă cu traficul de website, ShinyStat ne furnizează următoarele date care ne bucură foarte mult legat de accesarea paginii noastre de internet: a) Total visite 2008 – 3.521; b) Total pagini accesate – 6.001;

Harta de mai jos este obţinută prin bunăvoinţa celor de la Flagcounter.com şi evidenţiază un lucru îmbucurător: vizitatorii noştri provin din 86 ţări diferite. Un simplu click pe harta de mai jos arată lucrul acesta (harta conţine primele 18 ţări din cele 86 înregistrate – traficul este atât pentru site-ul din limba română, cât şi pentru cel din limba engleză).

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s