Multumim, draga Bert Spaans!

Cu ceva timp în urma, publicam pe site-ul nostru o nevoie stringenta cu care ne confruntam in cadrul lucrarii noastre de misiune si caritate: este vorba despre rezolvarea problemei cu computerul misiunii noastre. Am nadajduit ca bunul Dumnezeu va lucra in mod minunat si aceasta problema va fi solutionata favorabil.

Ei bine, astazi putem spune cu deosebita bucurie ca nevoia noastra a fost implinita. Datorita relatiei existente dintre pastorul Nelu Candrianu si Bert Spaans din Olanda ( presedintele fundatiei umanitare Stichting Hulp Oost Europa ), bunul Dumnezeu a lucrat si actulmente ne bucuram de un computer performant pe care-l putem folosi in lucrarea pe care Domnul ne-a incredintat-o in nord-estul Romaniei.

Multumim, draga Bert Spaans pentru ca ai ajutat la rezolvarea acestei nevoi majore a misiunii noastre. Multumim mult, draga fr. pastor Nelu Candrianu pentru interventia pe care ai avut-o fata de prietenii si partenerii vostri de lucrare din Olanda. Prin intermediul fundatiei ”Casa Rora”, nevoia noastra a fost rezolvata si ne bucuram de binecuvantarea pe care am primit-o de la Domnul legata de computerul misiunii noastre.

Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s