Proiecte viitoare

 

Grădiniţa Creştină ’’BETANIA’’

 Este un program educaţional destinat copiilor preşcolari. Servicii: program de 4 ore/zilnic, o gustare după 2 ore, învăţarea limbii engleze, jocuri distractive, diverse programe educaţionale atractive.

 

Programul Educaţional ’’ENGLEZA PAS CU PAS’’ 

 Este un program educaţional destinat copiilor şi tinerilor care provin din familii cu posibilităţi materiale şi financiare reduse. Programul se va derula în cadrul departamentului de educaţie şi informare 

 

  Biblioteca virtuală on-line 

 Este un program destinat acelora care doresc să citească, să studieze sau să asculte o predică on-line. Vrem să concepem un astfel de program, care credem că va ajuta enorm la zidirea Bisericii lui ISUS HRISTOS în lumea noastră şi la pregătirea slujitorilor Săi în vederea lucrării de slujire.   

 

  Bordul de Misiune ’’NEW LIFE IN CHRIST’’ 

 Va funcţiona în cadrul departamentului de misiune şi evanghelizare. Obiective majore: identificarea misionarilor, instruirea lor în slujire, trimiterea acestora în zone ţintă de lucrare.

 

  Programul de Asistenţă  Spiritual/Educaţională ’’O N I S I M’’

 Este un program care îşi propune să vină în ajutorul deţinuţilor aflaţi în penitenciarul de maximă siguranţă BOTOŞANI.  Consilierea spirituală şi studiul Cuvântului lui Dumnezeu prin corespondenţă, fac parte din  acest program.

 

  Centrul de iniţiere în arta operării pe calculator 

 Sunt foarte mulţi copii şi tineri care provin din familii cu posibilităţi materiale şi financiare reduse, care nu ştiu să lucreze pe calculator, însă şi-ar dori foarte mult acest lucru. Prin intermediul acestui program, vrem să venim în întâmpinarea dorinţei lor de a învăţa cum să lucreze pe un computer.

__________________________________________

images92.jpg  

  Te încurajăm să te rogi împreună cu noi pentru aceste proiecte de viitor. Oportunităţiile de slujire în ţara noastră sunt multiple iar lucrarea pe care o facem dorim să fie de folos oamenilor pe care-i slujim. Vrem să le arătăm practic dragostea Domnului nostru ISUS HRISTOS în fiecare acţiune pe care o facem pentru slava Lui şi extinderea Împărăţiei Sale în lumea noastră. 

Sunt atâtea oportunităţi şi provocări ce stau înaintea noastră. Orice lucrare se poate realiza numai prin harul Domnului şi suportul oamenilor generoşi, atât din ţară cât şi din străinătate. Dacă vrei să ne fii alături în aceste proiecte de viitor, te rugăm să ne scrii la misiuneacrestinaandrei_ro@yahoo.com sau să ne laşi un mesaj în comments box de mai jos. 

Mulţumim pentru înţelegere.

Domnul Dumnezeu să vă binecuvinteze!

 

Reclame

2 gânduri despre „Proiecte viitoare”

  1. Pacea Domnului dragi frati.Ma bucur sa aud despre proiecte de viitor care includ misiune transculturala. Prin Harul Domnului impreuna cu familia suntem misionari in Malawi Africa Centrala si ne bucuram sa vedem cum Dumnezeu binecuvinteaza acele tinuturi. Domnul sa va binecuvinteze in proiectele voastre.

  2. Am citit si eu acele pagini minunate si in acela-si timp si fapte care ar ar trebui spuse ca sunt niste minuni. Domnul sa va aiba in pace si sa fie cu voi pentru continuarea acestor minuni pe care le faceti pentru cei ce au posibilitatea sa faca ceea ce voi ii ajutati in numele domnului. Tare mult mi-as dori sa ajut si eu cumva, as dori sa devin si eu un misionar…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: